Papp Lekvár Manufaktúra

A Papp Lekvár Manufaktúrában a természet patikájának értékes gyümölcseiből készítünk igazi kézműves lekvárokat, szörpöket és szószokat ügyelve arra, hogy megőrizzük bennük rejlő nélkülözhetetlen vitaminokat és a lenyűgöző ízeket. Válassz Te is a valódi gyümölcsből, zöldségből készült prémium minőségű Papp lekvárokból és termékekből almától a zellerig! 

Rendezés:

Birsalma Lekvár

1.400 Ft

Összetevők: birsalma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 80g gyümölcs felhasználásával készül

Összes cukortartalom: 30g/100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Bodzalekvár

1.000 Ft

Összetevők:  fekete bodza velő (bodza bogyó velőzve)

reszelt alma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült

(60 g bodza, 25 g alma)

összes cukortartalom: 30g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

A bodzalekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. B1-, B6-, B12-, C-vitamin, vas) benne maradjanak. Kiváló alapanyag palacsintához, piskótákhoz, de remek kiegészítője lehet egy finom házi Puncstorta receptnek is.  Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint mi mindenre gyógyír a bodza?

Bodzaszörp

1.500 Ft

összetevők: Bodzavirág kivonat, ivóvíz, cukor, citromsav, 

                   Tartósítószer: kálium szorbát

  Ref % : 40

Hígítási  arány: 1:5

Napfénytől védve tárolandó!

Chilis Áfonya gyümölcsdesszert

1.500 Ft

Összetevők:  fekete áfonya, almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

chili paprika 0, 001 %

100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült

(60 g fekete áfonya,  25 g alma)

összes cukortartalom: 20g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.

Chilis Eperlekvár

1.500 Ft

Összetevők:  eper,  almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

chili paprika 0, 001 %

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

(70 g eper,  10 g  alma)

összes cukortartalom: 30g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.

Citromfű Szörp

1.500 Ft

összetevők: Citromfű kivonat, ivóvíz, cukor, citromsav, 

                   Tartósítószer: kálium szorbát

  Ref % : 40

Hígítási  arány: 1:5

Napfénytől védve tárolandó!

Csipkelekvár (hecsedli)

1.400 Ft

Összetevők:  csipkebogyó velő, (csipkebogyó magtalanítva, szőrtelenítve, passzírozva)

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 75 g gyümölcs (csipkebogyó velőzve) felhasználásával készült

összes cukortartalom: 25 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Kizárólag csipkebogyóból, hagyományos eljárással készült termék.

Rizsfelfújthoz (riskó) és húsokhoz ajánljuk. Illetve teába is kiváló szószként.

Csipkeszörp

1.500 Ft

Összetevők:  csipkebogyó velő, (csipkebogyó magozva, szőrtelenítve, átpasszírozva), ivóvíz, cukor, tartósítószer: kálium-szorbát.

Gyümölcstartalom: 50%

Ref : 45%

hígítási arány: 1:7

Napfénytől védve tárolandó!

Dió-alma gyümölcsdesszert

1.400 Ft

Összetevők:  Dió, almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

(45 g dió, 30 g alma)

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

A dió-alma lekvár minőség megőrzési ideje rövidebb, mint más termékeké!

Diólekvárunk kiváló palacsintába, rántott Camambert-hez, gyerekeknek kiflire, zsemlére, mogyorókrém helyett. Sütésálló, így zserbóba, beiglibe, kiflibe is ajánlott. A lekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. A-, B1-, B6-, C-, K-vitamin, kálium,foszfor, kalcium, cink, réz, magnézium, vas) benne maradjanak.

Diós-Mazsolás Füge Gyümölcsdesszert

1.500 Ft

Összetevők:  füge,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

(45 g füge,  30 g alma)

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Eperlekvár

1.400 Ft

Összetevők:  eper,  almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

(70 g fekete áfonya,  10 g  alma)

összes cukortartalom: 30g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Eperszörp

1.499 Ft

Összetevők: eper velő,  ivóvíz, cukor, tartósítószer: kálium-szorbát.

Gyümölcstartalom: 50%

Ref : 45%

hígítási arány: 1:7

Napfénytől védve tárolandó!