Papp Lekvár Manufaktúra
A Papp Lekvár Manufaktúrában a természet patikájának értékes gyümölcseiből készítünk igazi kézműves lekvárokat, szörpöket és szószokat ügyelve arra, hogy megőrizzük bennük rejlő nélkülözhetetlen vitaminokat és a lenyűgöző ízeket. Válassz Te is a valódi gyümölcsből, zöldségből készült prémium minőségű Papp lekvárokból és termékekből almától a zellerig!
Birsalma Lekvár
Összetevők: birsalma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 80g gyümölcs felhasználásával készül
Összes cukortartalom: 30g/100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Bodzalekvár
Összetevők: fekete bodza velő (bodza bogyó velőzve)
reszelt alma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült
(60 g bodza, 25 g alma)
összes cukortartalom: 30g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
A bodzalekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. B1-, B6-, B12-, C-vitamin, vas) benne maradjanak. Kiváló alapanyag palacsintához, piskótákhoz, de remek kiegészítője lehet egy finom házi Puncstorta receptnek is. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint mi mindenre gyógyír a bodza?
Bodzaszörp
összetevők: Bodzavirág kivonat, ivóvíz, cukor, citromsav,
Tartósítószer: kálium szorbát
Ref % : 40
Hígítási arány: 1:5
Napfénytől védve tárolandó!
Chilis Áfonya gyümölcsdesszert
Összetevők: fekete áfonya, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
chili paprika 0, 001 %
100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült
(60 g fekete áfonya, 25 g alma)
összes cukortartalom: 20g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.
Chilis Eperlekvár
Összetevők: eper, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
chili paprika 0, 001 %
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
(70 g eper, 10 g alma)
összes cukortartalom: 30g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.
Citromfű Szörp
összetevők: Citromfű kivonat, ivóvíz, cukor, citromsav,
Tartósítószer: kálium szorbát
Ref % : 40
Hígítási arány: 1:5
Napfénytől védve tárolandó!
Csipkelekvár (hecsedli)
Összetevők: csipkebogyó velő, (csipkebogyó magtalanítva, szőrtelenítve, passzírozva)
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 75 g gyümölcs (csipkebogyó velőzve) felhasználásával készült
összes cukortartalom: 25 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Kizárólag csipkebogyóból, hagyományos eljárással készült termék.
Rizsfelfújthoz (riskó) és húsokhoz ajánljuk. Illetve teába is kiváló szószként.
Csipkeszörp
Összetevők: csipkebogyó velő, (csipkebogyó magozva, szőrtelenítve, átpasszírozva), ivóvíz, cukor, tartósítószer: kálium-szorbát.
Gyümölcstartalom: 50%
Ref : 45%
hígítási arány: 1:7
Napfénytől védve tárolandó!
Dió-alma gyümölcsdesszert
Összetevők: Dió, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült
(45 g dió, 30 g alma)
összes cukortartalom: 30 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
A dió-alma lekvár minőség megőrzési ideje rövidebb, mint más termékeké!
Diólekvárunk kiváló palacsintába, rántott Camambert-hez, gyerekeknek kiflire, zsemlére, mogyorókrém helyett. Sütésálló, így zserbóba, beiglibe, kiflibe is ajánlott. A lekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. A-, B1-, B6-, C-, K-vitamin, kálium,foszfor, kalcium, cink, réz, magnézium, vas) benne maradjanak.
Diós-Mazsolás Füge Gyümölcsdesszert
Összetevők: füge, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült
(45 g füge, 30 g alma)
összes cukortartalom: 30 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Eperlekvár
Összetevők: eper, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
(70 g fekete áfonya, 10 g alma)
összes cukortartalom: 30g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!