Levendulás termékek
Levendula Szörp
Kivonat alapú szörp
Összetevők: levendula kivonat, ivóvíz, cukor
Tartósítószer: kálium szorbát, citromsav
Ref : 40%
Higitási arány: 1:7
Napfénytől védve tárolandó!
Levendulás Almalekvár
Ajánljuk deszertekhez, palacsintához, buktához, fánkhoz és muffinhoz.
Levendulás Birsalma Lekvár
Összetevők: birsalma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer kálium szorbát, levendula virág: 0,001%
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
Összes cukortartalom: 30 g/ 100 g
Levendulás Eper szörp
Összetevők: levendula kivonat, eper velő (passzírozott eper), ivóvíz, cukor, tartósítószer: kálium szorbát
Gyümölcstartalom: 40 %
Ref: 45%
Higitási arány: 1:5
Napfénytől védve tárolandó!
Tudtad, hogy a népi hagyományok szerint a levendula többféle gyógyhatással is rendelkezik?
Levendulás Eperlekvár
összetevők: eper, almavelő, cukor, sürítőanyag: pektin, tartósitószer: kálium szorbát, levendula virág 0,001%
100g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült (70 g eper, 10 g alma)
összes cukortartalom 30g / 100 g
Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.
Levendulás Feketeribizli Lekvár
levendulás fekete ribizli
Összetevők: fekete ribizli velőzve, (mag és héj nélkül, passzirozva), cukor, tartósítószer: kálium szorbát, levendula 0,001%
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült (kizárólag f. ribizliből)
Összes cukortartalom 30g / 100 g
Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.
Levendulás Kékszőlő Lekvár
Összetevők: kék szőlő velő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, levendula 0,001 %
100 g termék 80 g gyümölcs ( kizárólag kék szőlő velőzve) felhasználásával készült
összes cukortar!talom: 25 g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó
Levendulás Sárgabarack Lekvár
Összetevők: Sárgabarack, cukor, tartósítószer. kálium szorbát, levendula virág 0,001%
100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült (kizárólag sárgabarack)
Összes cukortartalom: 15 g/ 100 g
Piskótákhoz és egyéb házi süteményekhez jó választás.