Keresés

Rendezés:

Chilis Áfonya gyümölcsdesszert

1.500 Ft

Összetevők:  fekete áfonya, almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

chili paprika 0, 001 %

100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült

(60 g fekete áfonya,  25 g alma)

összes cukortartalom: 20g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.

Chilis Eperlekvár

1.500 Ft

Összetevők:  eper,  almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

chili paprika 0, 001 %

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

(70 g eper,  10 g  alma)

összes cukortartalom: 30g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.

Dió-alma gyümölcsdesszert

1.400 Ft

Összetevők:  Dió, almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

(45 g dió, 30 g alma)

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

A dió-alma lekvár minőség megőrzési ideje rövidebb, mint más termékeké!

Diólekvárunk kiváló palacsintába, rántott Camambert-hez, gyerekeknek kiflire, zsemlére, mogyorókrém helyett. Sütésálló, így zserbóba, beiglibe, kiflibe is ajánlott. A lekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. A-, B1-, B6-, C-, K-vitamin, kálium,foszfor, kalcium, cink, réz, magnézium, vas) benne maradjanak.

Diós-Mazsolás Füge Gyümölcsdesszert

1.500 Ft

Összetevők:  füge,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

(45 g füge,  30 g alma)

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Erdei Vegyes Gyümölcslekvár

1.500 Ft

Összetevők:  fekete áfonya, fekete szeder, málnavelő,   almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%

100 g termék 80 g gyümölcs  felhasználásával készült

(20 g áfonya, 20 g szeder, 20 g alma, 20 g málna)

összes cukortartalom: 20 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Fahéjas Almalekvár

1.300 Ft

Összetevők:  alma,  cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, fahéj 1 ezrelék

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

összes cukortartalom: 25 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk pirítóshoz, gofrihoz és palacsintához is.

Ajánljuk deszertekhez, palacsintához, buktához, fánkhoz és muffinhoz.

Fekete Berkenye Lekvár

1.400 Ft

Összetevők:  fekete berkenye,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, fahéj, szegfűszeg

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

(60 g fekete berkenye  25 g alma)

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Többnyire pálinkát főznek belőle, de a Papp lekvár elsők között készített lekvárt a fekete berkenyéből.

Feketeribizli Lekvár

1.400 Ft

Összetevők:  fekete ribizli velő,   cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készül

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.

Füge alma

1.400 Ft

Összetevők:  füge,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, 

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

(45 g füge,  30 g alma)

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Mit szólnál egy Fügelekváros csirkemellhez baconbe tekerve. Ugye milyen ínycsiklandóan hangzik? Különleges ízvilága miatt azonban a füge remek választás lehet süteményekhez is. A lekvárt kíméletes, vitamin megőrző módszerrel főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok és ásványi anyagok (pl. A,- K,- B1- B2,- E-vitaminok, kalcium, cink, vas, jód, kálium) benne maradjanak. 

Galagonya-almával lekvár

1.400 Ft

Összetevők:  galagonya velő,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, 

100 g termék 80 g gyümölcs  felhasználásával készült

(60 g galagonya,   20 g alma)

összes cukortartalom: 18 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk muffinhoz és rizsfelfújthoz.

Gesztenyelekvár

1.400 Ft

összetevők: gesztenyepüré (gesztenye 71%, cukor, rum és vanília aroma) cukor, almavelő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 85 g gyümölcs ( 50 g gesztenye, 35 g alma) felhasználásával készült

összes cukortartalom 35 g/100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Homoktövis-alma Lekvár

1.400 Ft

összetevők: homoktövis velő, almavelő, cukor, sürítő anyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült (45 g homoktövis, 40 g alma)

összes cukortartalom: 20 g/ 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!