Keresés
Chilis Áfonya gyümölcsdesszert
Összetevők: fekete áfonya, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
chili paprika 0, 001 %
100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült
(60 g fekete áfonya, 25 g alma)
összes cukortartalom: 20g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.
Chilis Eperlekvár
Összetevők: eper, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
chili paprika 0, 001 %
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
(70 g eper, 10 g alma)
összes cukortartalom: 30g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.
Dió-alma gyümölcsdesszert
Összetevők: Dió, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült
(45 g dió, 30 g alma)
összes cukortartalom: 30 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
A dió-alma lekvár minőség megőrzési ideje rövidebb, mint más termékeké!
Diólekvárunk kiváló palacsintába, rántott Camambert-hez, gyerekeknek kiflire, zsemlére, mogyorókrém helyett. Sütésálló, így zserbóba, beiglibe, kiflibe is ajánlott. A lekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. A-, B1-, B6-, C-, K-vitamin, kálium,foszfor, kalcium, cink, réz, magnézium, vas) benne maradjanak.
Diós-Mazsolás Füge Gyümölcsdesszert
Összetevők: füge, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült
(45 g füge, 30 g alma)
összes cukortartalom: 30 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Erdei Vegyes Gyümölcslekvár
Összetevők: fekete áfonya, fekete szeder, málnavelő, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
(20 g áfonya, 20 g szeder, 20 g alma, 20 g málna)
összes cukortartalom: 20 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Fahéjas Almalekvár
Összetevők: alma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, fahéj 1 ezrelék
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült
összes cukortartalom: 25 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Ajánljuk pirítóshoz, gofrihoz és palacsintához is.
Ajánljuk deszertekhez, palacsintához, buktához, fánkhoz és muffinhoz.
Fekete Berkenye Lekvár
Összetevők: fekete berkenye, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, fahéj, szegfűszeg
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült
(60 g fekete berkenye 25 g alma)
összes cukortartalom: 30 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Többnyire pálinkát főznek belőle, de a Papp lekvár elsők között készített lekvárt a fekete berkenyéből.
Feketeribizli Lekvár
Összetevők: fekete ribizli velő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készül
összes cukortartalom: 30 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.
Füge alma
Összetevők: füge, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült
(45 g füge, 30 g alma)
összes cukortartalom: 30 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Mit szólnál egy Fügelekváros csirkemellhez baconbe tekerve. Ugye milyen ínycsiklandóan hangzik? Különleges ízvilága miatt azonban a füge remek választás lehet süteményekhez is. A lekvárt kíméletes, vitamin megőrző módszerrel főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok és ásványi anyagok (pl. A,- K,- B1- B2,- E-vitaminok, kalcium, cink, vas, jód, kálium) benne maradjanak.
Galagonya-almával lekvár
Összetevők: galagonya velő, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
(60 g galagonya, 20 g alma)
összes cukortartalom: 18 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Ajánljuk muffinhoz és rizsfelfújthoz.
Gesztenyelekvár
összetevők: gesztenyepüré (gesztenye 71%, cukor, rum és vanília aroma) cukor, almavelő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 85 g gyümölcs ( 50 g gesztenye, 35 g alma) felhasználásával készült
összes cukortartalom 35 g/100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Homoktövis-alma Lekvár
összetevők: homoktövis velő, almavelő, cukor, sürítő anyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült (45 g homoktövis, 40 g alma)
összes cukortartalom: 20 g/ 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!