Lekvár különlegességek
Lekvár különlegességeimet hosszú évek munkájával teszteltem és finomítottam ki, hogy egyedülálló és lenyűgöző ízekkel lephesselek meg.
Chilis Áfonya gyümölcsdesszert
Összetevők: fekete áfonya, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
chili paprika 0, 001 %
100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült
(60 g fekete áfonya, 25 g alma)
összes cukortartalom: 20g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.
Chilis Eperlekvár
Összetevők: eper, almavelő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
chili paprika 0, 001 %
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
(70 g eper, 10 g alma)
összes cukortartalom: 30g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.
Diós-Mazsolás Füge Gyümölcsdesszert
Összetevők: füge, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült
(45 g füge, 30 g alma)
összes cukortartalom: 30 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Erdei Vegyes Gyümölcslekvár
Összetevők: fekete áfonya, fekete szeder, málnavelő, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
(20 g áfonya, 20 g szeder, 20 g alma, 20 g málna)
összes cukortartalom: 20 g / 100 g
Napfénytől védve tárolandó!
Felbontás után hűtve tárolandó!
Fahéjas szegfűszeges narancs
Fahéjas szegfűszeges narancs gyümölcsdesszert
Összetevők: narancs, almavelő, cukor, fahéj 0,001 % szegfűszeg 0,001 %
sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,
100 gr termék 70 gr gyümölcs felhasználásával készült (40 gr narancs, 30 gr alma)
összes cukortartalom 30 gr/100 gr
Fahéjas szegfűszeges narancs gyümölcsdesszert
Fahéjas szegfűszeges narancs gyümölcsdesszert
Összetevők: narancs, almavelő, cukor, fahéj 0,001 % szegfűszeg 0,001 %
sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,
100 gr termék 70 gr gyümölcs felhasználásával készült (40 gr narancs, 30 gr alma)
összes cukortartalom 30 gr/100 gr
Karácsonyi díszdoboz 400 g-s lekvárnak
Karácsonyi díszdoboz 400 g-s lekvárnak.
karácsonyi díszdoboz, melybe 1 db 400 g-s lekvár helyezhető el.
A doboz használható utána sütemény, keksz, cukorka, csokoládé tárolására is.
Több fajta díszítéssel kérhető! fehér, piros, barna, stb, kérjen megjegyzésben képeket!
Kékszőlő Lekvár
Összetevők: kék szőlő velő,
cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 80 g gyümölcs (kék szőlő velőzve) felhasználásával készült
összes cukortartalom: 25 g / 100 g
csökkentett energiatratalmú termék, a szokásosnál 30 %-l kevesebb cukorral készül.
Felbontás után hűtve tárolandó!
Fánkok és rétesek kiváló alapanyaga lehet, de sajtokhoz is bátran ajánljuk akár kaláccsal, kenyérrel, akár egy finom rántott camembert mártásaként. Állaga miatt a pici gyerekek kedvence is, mivel krémesre passzírozzuk és garantáltan magmentes, tiszta ízű finomság lesz belőle.
Levendulás Almalekvár
Ajánljuk deszertekhez, palacsintához, buktához, fánkhoz és muffinhoz.
Levendulás Birsalma Lekvár
Összetevők: birsalma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer kálium szorbát, levendula virág: 0,001%
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
Összes cukortartalom: 30 g/ 100 g
Levendulás Eperlekvár
összetevők: eper, almavelő, cukor, sürítőanyag: pektin, tartósitószer: kálium szorbát, levendula virág 0,001%
100g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült (70 g eper, 10 g alma)
összes cukortartalom 30g / 100 g
Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.
Levendulás Feketeribizli Lekvár
levendulás fekete ribizli
Összetevők: fekete ribizli velőzve, (mag és héj nélkül, passzirozva), cukor, tartósítószer: kálium szorbát, levendula 0,001%
100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült (kizárólag f. ribizliből)
Összes cukortartalom 30g / 100 g
Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.