Lekvár különlegességek

Lekvár különlegességeimet hosszú évek munkájával teszteltem és finomítottam ki, hogy egyedülálló és lenyűgöző ízekkel lephesselek meg.

Rendezés:

Chilis Áfonya gyümölcsdesszert

1.500 Ft

Összetevők:  fekete áfonya, almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

chili paprika 0, 001 %

100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült

(60 g fekete áfonya,  25 g alma)

összes cukortartalom: 20g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.

Chilis Eperlekvár

1.500 Ft

Összetevők:  eper,  almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

chili paprika 0, 001 %

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

(70 g eper,  10 g  alma)

összes cukortartalom: 30g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.

Diós-Mazsolás Füge Gyümölcsdesszert

1.500 Ft

Összetevők:  füge,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

(45 g füge,  30 g alma)

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Erdei Vegyes Gyümölcslekvár

1.500 Ft

Összetevők:  fekete áfonya, fekete szeder, málnavelő,   almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%

100 g termék 80 g gyümölcs  felhasználásával készült

(20 g áfonya, 20 g szeder, 20 g alma, 20 g málna)

összes cukortartalom: 20 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

Fahéjas szegfűszeges narancs

1.500 Ft

Fahéjas szegfűszeges narancs gyümölcsdesszert

Összetevők:  narancs, almavelő, cukor,  fahéj  0,001 % szegfűszeg 0,001 %

sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,

100 gr termék 70 gr gyümölcs felhasználásával készült (40 gr narancs, 30 gr alma)

összes cukortartalom   30 gr/100 gr

Fahéjas szegfűszeges narancs gyümölcsdesszert

2.800 Ft

Fahéjas szegfűszeges narancs gyümölcsdesszert

Összetevők:  narancs, almavelő, cukor,  fahéj  0,001 % szegfűszeg 0,001 %

sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,

100 gr termék 70 gr gyümölcs felhasználásával készült (40 gr narancs, 30 gr alma)

összes cukortartalom   30 gr/100 gr

Karácsonyi díszdoboz 400 g-s lekvárnak

2.000 Ft

Karácsonyi díszdoboz 400 g-s lekvárnak.

karácsonyi díszdoboz, melybe  1 db  400 g-s lekvár helyezhető el.

A doboz használható utána sütemény, keksz, cukorka, csokoládé tárolására is.

Több fajta díszítéssel kérhető! fehér, piros, barna, stb, kérjen megjegyzésben képeket!

Kékszőlő Lekvár

1.400 Ft

Összetevők:  kék szőlő velő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 80 g gyümölcs (kék szőlő velőzve) felhasználásával készült

összes cukortartalom: 25 g / 100 g

csökkentett energiatratalmú termék, a szokásosnál 30 %-l kevesebb cukorral készül.

Felbontás után hűtve tárolandó!

Fánkok és rétesek kiváló alapanyaga lehet, de sajtokhoz is bátran ajánljuk akár kaláccsal, kenyérrel, akár egy finom rántott camembert mártásaként. Állaga miatt a pici gyerekek kedvence is, mivel krémesre passzírozzuk és garantáltan magmentes, tiszta ízű finomság lesz belőle.  

Levendulás Almalekvár

1.500 Ft

Ajánljuk deszertekhez, palacsintához, buktához, fánkhoz és muffinhoz.

Levendulás Birsalma Lekvár

1.500 Ft

Összetevők: birsalma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer kálium szorbát, levendula virág: 0,001%

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

Összes cukortartalom: 30 g/ 100 g

Levendulás Eperlekvár

1.499 Ft

összetevők: eper, almavelő, cukor, sürítőanyag: pektin, tartósitószer: kálium szorbát, levendula virág 0,001%

100g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült (70 g eper, 10 g alma)

összes cukortartalom 30g / 100 g

Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.

Levendulás Feketeribizli Lekvár

1.500 Ft

levendulás fekete ribizli

Összetevők: fekete ribizli velőzve, (mag és héj nélkül, passzirozva), cukor, tartósítószer: kálium szorbát, levendula 0,001%

100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült (kizárólag f. ribizliből)

Összes cukortartalom 30g / 100 g

Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.