Blog
Érdekel a házi készítésű kézműves lekvárok, szörpök világa? Szereted a különlegességeket, az újdonságokat? Szívesen kóstolsz meg 1-1 eddig számodra ismeretlen ízt? Netán egy kiállításra, fesztiválra is eljönnél, ahol a kézműves termelők csodáit tesztelheted? Akkor blogunk neked való, hiszen minden ilyenről beszámolunk és néhány kulisszatitokra is fény derül, ha folyamatosan követed írásainkat. Jó szórakozást, ízekben gazdag időtöltést kívánok!

Egészség támogató termések? - melyek ezek és hogy lesz ebből lekvár?
Itt az ősz és ilyenkor egyre gyakoribb a meghűlés, nátha köszönhetően a csalóka időjárásnak. Érdemes ilyenkor az étrendünket kicsit immunrendszer támogatóvá alakítani, hogy minél ellenállóbbak lehessünk. Ehhez a természet patikájában jó pár hasznos és egészséges termést találhatsz Te is.
Októberi akciós ajánlatunkban ezért olyan lekvárokat kínálunk, amelyek ilyen hasznos termésekből készültek kíméletes eljárással.
De mit lehet tudni ezekről a termésekről és az eljárásról?

Lekváros szív - Népszabadság Online cikke
2012. szeptember 10-én jelent meg egy cikk rólunk a Népszabadság Online-ban. Kisebb életrajzi bemutatónak készült az írás Várhegyi Júliával.
"Hamarosan lett lekvár csipkéből, meggyből, szederből és a többiből is. Az évek során kiépült a lekvárbirodalom: ízei között van hagyományos, hozzáadott cukor nélkül készített és különleges fűszerezésű. A választék óriási: a dió, a som, a kökény..."
Ha érdekel a Papp Lekvár Manufaktúra története és szívesen megismernéd ezen keresztül kicsit Papp Miklóst is, olvasd tovább cikkünket...